Welke informatiestandaard?

Kies hieronder de betreffende informatiestandaard die wordt geïmplementeerd. Zo kan Amigo! gerichte ondersteuning bieden.

Let op! Op dit moment ligt de focus van Amigo! op het bieden van ondersteuning bij de implementatie van de informatiestandaard Acute Zorg en specifiek op de gegevensoverdracht van de ambulance naar de spoedeisende hulp (SEH).

De gegevensuitwisseling binnen de acute zorg gaat van papier naar volledig digitaal. Ziekenhuiszorgverleners, huisartsen, ambulanceverpleegkundigen en vooral hun patiënten, plukken hier de voordelen van. De informatie is voor iedereen beschikbaar, compleet en reist bij vervolgzorg met de patiënt mee. Amigo! heeft als doel om de zorgaanbieders binnen de acute zorg bij de implementatie van de gegevensuitwisseling te helpen.

64%

Implementatie

64%

71 / 111 zorginstellingen

Nieuwsgierig welke Regionale Ambulancevoorziening(en) (RAV’s) en ziekenhuizen met een spoedeisende hulp (SEH) in Nederland de gegevensoverdracht van de ambulance naar de SEH hebben geïmplementeerd? Kijk dan op deze implementatiekaart!

Bekijk overzicht