Serious Game

Serious game Registratie aan de bron

Wil jij met je team op weg naar beter en efficiënter vastleggen van patiëntgegevens? Speel dan met elkaar de serious game Registratie aan de bron! Dit interactieve spel is een leuke en leerzame stap naar meer bewustwording van ieders rol bij het optimaal vastleggen en hergebruiken van patiëntgegevens. Want registreren is mensenwerk.

Praktische informatie

Het spel is speciaal ontwikkeld voor professionals in de zorg, van verpleegkundigen en artsen tot medewerkers van de zorgadministratie, ICT-medewerkers, baliemedewerkers enzovoort. Het kan gespeeld worden met deelnemers van één discipline, bijvoorbeeld een groep specialisten, maar ook door een ziekenhuisafdeling met alle disciplines die daar deel van uitmaken. Of nog breder, met deelnemers uit alle disciplines die een rol hebben in de registratieketen van de organisatie als geheel. Ook beleidsmedewerkers, bestuurders, consultants en studenten van verschillende opleidingen kunnen veel hebben aan de game.

Meer weten? Bekijk de website van de Nictiz Academie of neem contact op met coördinator Willeke Mennen via academie@nictiz.nl

 

Dit wil je misschien ook weten